Keek voor de Keet!

Wil je graag een taart winnen? Ding dan mee naar onze enige echte Keek voor de Keet! Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is een foto te maken van het door jou opgeleverde project. Uiteraard moeten hier wel onze betonproducten in zijn verwerkt. Mail je foto vervolgens naar info@b-i-n.nl onder vermelding van je naam, het ordernummer en natuurlijk het adres waar de taart naartoe moet worden gestuurd. Als je wint krijg je tevens een vermelding in onze nieuwsbrief en op deze website.

Hieronder zie je wie jou al voorgingen!

 

 

De winnaar van december 2017 is KWS Infra!
Ruim 230 van onze betonplaten werden gebruikt om een fietspad te maken in Kootstertille.
De kracht van dit geslaagde project? Korte lijntjes met de uitvoerder en een door BIN strak geregelde levering zorgden er voor dat er kon worden doorgewerkt op dit project, waardoor de opleverdatum ook niet in de knel kwam.

 

De winnaar van november 2017 is: F.E. van der Valk Vaste Planten uit Voorhout. Dit bedrijf uit de Bollenstreek gebruikt de platen als uitbreiding van de terreinverharding. Met een gerust hart kunnen hier trekkers en ander zwaar materieel overheen rijden, het ziet er verzorgd en strak uit!

 

 

In oktober mochten wij 2 winnaars blij maken met een Keek voor de Keet. de eerste winnaar is Huisman Sportveldinnovaties. Zij realiseerden met onze keerwanden een tennismuur in Rijnsburg. Deze wanden zijn later van een bijpassende afbeelding voorzien!

 

Bij de start van onze actie hebben we 2 winnaars met een Keek voor de Keet blij mogen maken.

 

 

 

 

Recente berichten

Nieuwsarchief

Nieuws categorieƫn