Waarom ons

Keerwanden, Betonplaten of Stapelblokken bestellen? Michel Kappe bellen!

Dat is de slogan waar wij mee adverteren in de vakbladen. Via onze website heb je ongetwijfeld al gezien dat wij veel meer verkopen…wij bieden een scala aan betonproducten! En staat er onverhoopt een product niet bij maar ben je  daar wel naar op zoek? Dan kun je ons gewoon bellen en zoeken we samen naar een oplossing.

Michel heeft al ruim 25 jaar kennis in de betonwereld. Bij zijn vader Ruud begonnen als transporteur van betonelementen, en later als productieleider en eigenaar van de eigen fabriek in Noordwijkerhout. In 2008 bleek het niet meer haalbaar om het bedrijf in de toenmalige vorm door te zetten en maakte Ruud een doorstart. Michel is in verschillende functies binnen de betonbranche bezig geweest en heeft daardoor veel kennis opgedaan zodat hij met veel enthousiasme het bedrijf van Ruud per 1 januari 2014 kon overnemen, samen met Agnes.

Michel regelt de verkoop binnen Beton Industrie Noordwijkerhout. Met zijn expertise op het gebied van beton en betonproducten kan hij u goed adviseren, meedenken in oplossingen en een scherpe prijs leveren dankzij onze contacten met gerenommeerde betonleveranciers.

Agnes neemt het PR gedeelte voor haar rekening, verricht kantoorwerkzaamheden en assisteert Michel aan de telefoon.

Graag proberen wij waar mogelijk op een CO2 verantwoorde manier te ondernemen. Dat uit zich in de aanschaf van kantoorartikelen en in de samenwerking met bedrijven die zich ook met deze manier van ondernemen bezighouden. Zo werken wij samen met een transporteur die voor ons betonproducten vervoerd met een vrachtwagen die valt in de Euro 6 norm.

Beton Industrie Noordwijkerhout

Behulpzaam als het gaat om advies, enthousiast over ons assortiment en klantvriendelijk.

Wij geloven in business 2 business..maar nóg meer in people 2 people!